Vildtfilet med stege skorpe

Ingredienser

En passende mængde vildt filet
Et par enebær
Evt. lidt hel korianderfrø
Lidt hel sort peber
Salt

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Vildtfilet med stege skorpe

Dette er en ualmindelig lækker servering af en af efterårets helt store lækkerier - vildtfilet.

Server den med en moderne version af waldorfsalat og en skøn vildt sovs

Sådan gør du:

Rens filetén fri for sener og gør den klar til at rulle i krydderierne.

Knus enebær, hele koriander, salt og peber i din morter.
Riv det gule af en økocitron ned i morteren og bland det hele godt sammen.

Knub krydderiblandingen grundigt ind i kødet.

Varm din bedste pande (gerne en grillpande) op så den er meget varm.

Tilsæt lidt olie og steg nu kødet på alle sider i et par minutter.

Lad kødet hvile 5 minutter og skær ud i tynde skiver.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk