Torsk med kapers og blegselleri

Ingredienser

150 gr smeltet smør
1,2 kg torskeryg
1 bnt bredbladet persille
1 rød chili
kapers
4 stængler blegselleri
1 økocitron

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Torsk med kapers og blegselleri

En skøn fiskeret, der er nem at lave, og som smager skønt.

Servér den evt med en grøn salat med bitre salater som modspil til den fede fiskeret.

Sådan gør du:

4 personer

Krydr torsken godt med salt og peber og læg den på et smurt ovnfast fad.

Hæld resten af det smeltede smør over og bag fisken ved 170 gr. i 10 minutter. Den er færdig når flagerne lige akkurat falder fra - hold godt øje så fisken ikke får for meget og bliver tør.

Hak persillen, fjern kerner fra chilien og snit den fint. Snit også blegsellerien fint.

Bland det hele sammen og vend med kapers, citronsaft og revet citronskal.

Fordel det grønne over fisken, dæk med staniol og lad det trække 10 minutter.

Servér med en salat af friske bitre salater.


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk