Selleripuré

Ingredienser

1 knoldselleri
1 dl piskefløde
en god håndfuld hasselnødder
25 gram smør
revet skal og saft af 1 økocitron

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


Selleripuré

En skøn pure til vintermaden - f.eks. som erstatning for kartofler.

Sådan gør du:

Skræl sellerien og skær den i grove tern. Kog den mør i letsaltet vand - ca. 20 minutter.

Hæld vandet fra og læg selleri i en sigte. Læg f.eks. en skål oven på sellerien så vandet bliver drænet fra.

Imens koges fløden op. Hæld nu selleri sammen med fløden i en en food processer og tænd for den.

Tilsæt hasselnødder og koldt i tern.

Kør puréen glat - konsistensen skal være som blød kartoffelmos.

Smag nu til med salt og peber, skal og saft af citron.

 


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk