ølkage - mormors egen.

Ingredienser

500 gr brun farin
500 gr. hvedemel
2 tsk. kanel
2 tsk. natron
1 æg
en mørk øl

 



Mad til DIN fest

Skal du holde fest - f.eks. rund fødselsdag eller lignende? Jeg kan levere maden til dig.
Læs mere

 


ølkage - mormors egen.

Hvis der er noget i denne verden, der er indbefattet af min mormor så er det hende klassiske ølkage.

Den skal serveres i skiver med smør og er overraskende lækker.

At den så tilmed er nem at lave gør jo ikke oplevelsen mindre.

Sådan gør du:

Bland brun farin, kanel og natron.

Tilsæt ægget og pisk grundigt.

Tilsæt melet og bland øllet i lidt efter lidt. 

Hæld dejen i en smurt sankageform og bag kagen ved 180 grader i 40-45 minutter.

Tag kage ud af formen og lad den køle af på en rist.

Server skivet med smør og en varm kop te...


kontakt
Lars Mejding - Elsker med Kokken - Bakketoppen 5 - 3450 Allerød - Tlf: 2622 6740 - Email: info@elsker-med-kokken.dk