3 svinemørbrad
18 stykker røget svinebryst
18 kviste friske rosmarinkviste
Der er næppe nogen bedre kombination end svinekød og grill. Disse franske kebab-grill spyd er overbevisende lækre. Når du servere disse spyd med det lækre løg-smør og evt en bagt kartoffel vil dine gæster løfte øjenbrynene i begrejstring.
Jeg plejer at servere disse lækre spyd med en herlig asparges salat, som du kan kan finde opskriften på her!
6 personer
Skær hver mørbrad ud i 6 lige store stykker.
Fold et stykke bacon om hvert skive mørbrad og stik en rosmarinkvist igennem til at holde sammen på bacon.
Sæt tre stykker mørbrad på hvert spyd og kryder med friskkværnet peber.
Grill disse herlige spyd på en varm grill. Sørg for at få de flotte grill mærker på dine spyd.
Servér med en bagekartofel, løgsmør og evt. denne lækre asparges salat!