2 bundter grønne asparges
2 æg
1 spsk. hvidvinseddike eddike
dijonsennep
rapsolie
4 spsk kapers fra glas
Frisk dild, brøndkarse og bredbladet persille
2 hjertesalat
Denne dejlige forårsbebuder gør sig rigtig godt til en herlig bøf fra grillen i haven.
Salaten er ret fyldig, men med masser af smag og nuancer.
Du skal ganske enkelt prøve denne herlige salat!
Knæk det nederste af de grønne asparges og svits dem et minuts tid på en meget hed grill pande med lidt olie.
Kog æggene i 10 minutter, lad dem køle af og hak dem mellem-fint.
Bland eddike, sennep med lidt salt og hæld nu olien i en meget tynd stråle mens du piske som en gal. Derved får du en slags mayo. Tilsæt de hakkede kapers og de hakkede æg.
Skyld krydderurter og salat og dup dem tørre.
Fordel salat og asparges på et passende fad og bland lidt vinegrette i. Pynt salaten med friske krydderurter.
Drys til sidst med kapers, som du har friturestegt i kort tid, så de er sprøde og lækre.